Δοσολογία:

800γρ  φράουλες
600γρ  κρέμα γάλακτος
250γρ  ζάχαρη
60γρ  γλυκόζη
4  κρόκοι αυγών
3  βανίλιες

Χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους και τις βανίλιες, προσθέτουμε τη μισή κρέμα και ξαναχτυπάμε.
Ζεσταίνουμε την υπόλοιπη κρέμα μέχρι το σημείο βρασμού και προσθέτουμε λίγο-λίγο στο παραπάνω μίγμα.
Προσθέτουμε τις λιωμένες φράουλες.
Καταψύχουμε σε μπωλ, ανακατεύοντας ανά 20 λεπτά στην αρχή, ανά 15 μετά, για περίπου 2.5 ώρες.